Közel hét éve foglalkozom weboldalak tervezésével és kivitelezésével. Eközben megismerkedtem a HTML/CSS adta lehetőségekkel, valamint Flash oldalak programozásával is.

Speciális webdesign ismereteimet a Studio 21 képzésén szereztem 2007-ben.

Készítek minimál honlapokat kisvállalatok számára, professzionális weboldalakat, dinamikus Flash oldalakat, reklám bannereket és internetes hírleveleket.

A grafikai tervezés területén arra törekszem, hogy a megrendelő hozzájusson a tartalomhoz szükséges legjobb vizuális megjelenéshez.

Portfolióm egyaránt tartalmaz logó, cd borító, katalógus, plakát, szórólap, cégismertető és komplex céges arculati terveket, infografikákat.

Munkám során terveztem kreatív, nyomdai anyagokat neves cégeknek, hoteleknek, irodáknak, továbbá külföldi és hazai kis-és középvállalkozásoknak, kiadóknak.

Művészeti tanlmányaimat Zórád Ernő, Szikra Zoltán valamint Németh Ágnes (Moholy Stúdió) képzőművészek mellett folytattam.

Elsősorban mozgásban lévő alak ábrázolást, portré-és tájfestészetet részesítem előnyben, de az aktuális témákat érintő kollázsok és plakátok készítése is közel áll hozzám.

Kedvelem a pasztell, akvarell, akrill és vegyes technikákat.
A festékek tudatos használata mellett szeretem kihasználni az anyagok és eszközök adta véletlenszerűséget.
Alkalmazott grafikusként végeztem 2002-ben az Egri Eventus Művészeti iskolában. Megismerkedtem a sokszorosító grafikai eljárásokkal (lino, hidegtű, rézkarc) továbbá a monotípia és tuskimosás technikáival.

A sokszorosító grafika technikai és anyagbeli kötöttségeivel szemben jobban kedvelem a laza, lazúros tus és filctoll rajzokat, egyedi grafikákat.

Portfolióm tartalmaz illusztrációkat, képregény vázlatokat, skicceket, storyboardokat, plakátokat.